U nedjelju dva izlijetanja vozila s ceste

Crna kronika
14.05.2018 07:34
D. Požarić
1
1
Županijski centar 112 jučer je primio dvije dojave o izlijetanju vozila s ceste, u kojima su dvije osobe ozlijeđene. Jednu su iz vozila izvlačili vatrogasci.
Prva nesreća dogodila se oko 14:30 sati, kad je osobno vozilo sletjelo s ceste na dionici Ponte Porton-Livade (D64), oko 2 km prije skretanja za Livade. Jedna je ozlijeđena osoba prevezena u Opću bolnoci Pula na daljnju medicinsku obradu, dok su dva pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Pazin sanirala teren zbog curenja goriva.
  • (U 14:40 sati PU Istarska izvijestila je kako se radilo o 46-godišnjoj vozačici koja je započela polukružno okretanje, da bi prednjim kotačem udarila u metalnu zaštitnu ogradu. Automobil je pritom završio u kanalu, prevrnut na krov. Vozačica je zadobila teže tjelesne ozljede.)
U 21:48 sati istoga dana stigla je i dojava o izlijetanju i prevrtanju osobnog vozila na cesti od Loborike prema Radeki polju. Jedna je ženska osoba prevezena na liječenje u Opću bolnicu Pula, a iz vozila su je izvlačili vatrogasci iz Pule. Intervencija je trajala do 22:35 sati.
  • (14:40 sati: PU Istarska naknadno je izvijestila da se radilo o 54-godišnjoj vozačici koja je, upravljajući vozilom pod utjecajem 1,24 promila alkohola u krvi, sletjela s kolnika.)
(dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti