U nedjelju 21. travnja memorijalni turnir 'Josip Luka Šimičić - Miroslav Barišić'

Sport
19.04.2013 21:11
B.Ž.
1
1
Kuglači porečke Istre, ali i njihove kolegice iz istovrsnog porečkog ženskog kuglačkog kluba, kao i gosti iz Rijeke, u nedjelju će se prigodnim trećim ekipnim memorijalnim turnirom prisjetiti svojih preminulih prijatelja s kojima su godinama dijelili i sretne i tužne trenutke na kuglačkim stazama. Premda turnir nosi naziv "Josip Luka Šimičić - Miroslav Barišić" u spomen na osobe koje su ostavile neizbrisiv trag u razvoju i uspjesima porečkog kuglanja, kuglačice i kuglači će se s tim turnirom prisjetiti i još nekoliko svojih preminuli bivših suigrača - Daria Riose, Ivana Škera i Ivana Zajca.
Turnir, na kojem će uz kuglačice i kuglače Istre, nastupiti i kuglači dvaju riječkih klubova, branitelja naslova Telekom i premijerni pobjednik Mlaka, na kuglani porečkog Doma obrtnika u nedjelju počinje u 13 sati, a završnica se očekuje oko 19 sati.
Tijekom dana izaslanstvo organizacijskog odbora turnira obići će i položiti cvijeće na posljednja počivališta svih preminulih kuglača u spomen na koje se ovaj turnir priređuje.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti