U Kadumima smrtno stradao motociklist

Crna kronika
14.08.2015 09:00
D. Požarić
Motocikl je nakon sudara sa osobnim automobilom podletio pod kamion koji ga je odvukao nekoliko desetaka metara
Motocikl je nakon sudara sa osobnim automobilom podletio pod kamion koji ga je odvukao nekoliko desetaka metara
U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 22:30 sati dogodila u mjestu Kadumi smrtno je stradao Entoni Rupenović (rođen 1993.) iz Poreča, doznajemo. 300 metara duga dionica ceste D302 bila je zbog očevida za sav promet zatvorena do ranih jutarnjih sati, a vozilo se obilazno i vrlo usporeno kroz naselje Kadumi, zbog čega su u smjeru Baderne i Poreča bile nastale kilometarske kolone vozila.
U prometnoj nesreći sudjelovali su motocikl, osobno vozilo i kamion, a službenih informacija o njenim uzrocima i dinamici zasad još nema.
U razgovoru sa mještanima čije su kuće u blizini mjesta nesreće čuli smo da su se kamion i osobni automobil VW Golf bosanskohercegovačkih oznaka jedan za drugime kretali iz smjera Baderne prema Poreču. Dolaskom u Kadume, osobni je automobil u kojem su se u trenutku nesreće nalazili muškarac i žena, započeo je manevar skretanja ulijevo u kućno dvorište. Motocikl je u tom trenutku naišao iz suprotnog smjera, ali motociklist usprkos kočenju nije uspio izbjeći sudar, nego je prednjim kotačem udario u stražnji desni dio osobnog automobila. Potom se odbio pod kamion koji ga je odvukao nekoliko desetaka metara u smjeru Poreča.
Svjedoci su nam rekli da su čuli vrlo glasan zvuk škripanja i struganja, a potom i udarca.
Informacije koje iznosimo su neslužbene, a što se točno dogodilo znat ćemo tek nakon priopćenja Policijske uprave Istarske.  (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti