U frontalnom sudaru kod Sv. Kirina poginuo muškarac

Crna kronika
30.12.2012 18:46
D. Požarić
1
1
U frontalnom sudaru koji se danas oko 17.20 sati dogodio na cesti Vodnjan - Savičenta nedaleko od skretanja za Paradiž smrtno je stradao 64-godišnji vozač automobila seat inca iz Valbandona.
Prema prvim informacijama on se seatom kretao iz smjera Sv. Kirina prema Savičenti kada je iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu ceste kod skretanja za Paradiž, gdje se izravno sudario s toyotom yaris kojom je iz pravca Savičente upravljala 21-godišnjakinja iz Cukrići.
Vozač seata ostao je prikliješten u vozilu te su ga morali izvući pulski vatrogasci, no nažalost hitna pomoć unatoč pokušajima reanimacije nije ga uspjela oživjeti te je konstatirano da je preminuo na mjestu nesreće.
U toyoti su se uz vozačice nalazile dvije ženske osobe i sve su tri sa zasad neutvrđenim ozljedama prevezene u pulsku Opću bolnicu. Dionica ceste od Vodnjana prema Savičenti od skretanja za Paradiž zatvorena je za sav promet od 17.55 sati, a promet se odvija preko naselja Majmajola, Kacana, Orbanići, Butkovići i Juršići. (M. KOŠTA)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti