U dvoranu bez kišobrana, molim!

Lokalno
16.01.2009 00:00
D. Požarić
1
1
Autor: M. Mijošek
1
- S obzirom da se očekuje veći broj posjetitelja i navijača kao i organiziranih navijačkih skupina, a temeljem iskustava vezanih za problematiku navijača, policija će u kontinuitetu poduzimati niz mjera i radnji da bi ovo događanje proteklo u najboljem redu, naglasio je Gregov.
Istaknuto je da je u dvoranu zabranjen unos bilo kakvih alkoholnih napitaka, pirotehnike, oružja i drugih sredstava kojima se mogu nanijeti ozljede. Osim toga, osobama za koje se utvrdi da su u alkoholiziranom stanju onemogućit će se ulazak. U dvorani se neće smjeti isticati nikakvi transparenti, natpisi i ostali rekviziti neprimjerenog sadržaja, a nije dozvoljeno ni pjevanje pjesama ili skandiranje poruka neprimjerenog sadržaja. Valja naglasiti da u cijelom sportskom centru Žatika nije dozvoljeno pušenje. Usto, u slučaju kiše posjetitelji neće u dvoranu smjeti unositi kišobrane.
Roland Fable, Dalibor Gregov i Valter Opašić
Zbog očekivanog većeg dolaska posjetitelja i navijača policija moli građane da do dvorane dođu ranije, ne bi li se izbjegle prometne gužve, te da parkiraju svoja vozila samo na za to određenim mjestima jer će sve nepropisno parkirane automobile uklanjati »pauk«.
K. KLARIĆ
Cesta zatvorena za promet
S policijske presice valja istaknuti i da će se cesta koja uz samu dvoranu od raskrižja pokraj trgovačkog centra Parens vodi do raskrižja Žatika zatvoriti za promet svakog dana kad se u dvorani budu igrale utakmice. Prometnica će se zatvoriti najmanje dva sata prije početka prve utakmice (oko 14 sati) i ponovno za javni promet otvoriti najranije dva sata nakon završetka zadnje utakmice (ne prije ponoći).

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti