U Cotton Club nisu provalila dvojica, nego trojica!

Crna kronika
11.03.2009 00:00
D. Požarić
1
1
1
-Istina je da su bila trojica, što se jasno vidi na snimkama nadzornih kamera, rekao je vlasnik ugostiteljskog objekta, dodavši kako je on dvojicu maloljetnih sitnih kriminalaca sljedećeg dana osobno pronašao u gradu i o tome obavijestio policiju.
-Ne znam zašto je policija zatajila podatke o još jednom mladiću koji se jasno vidi na snimkama, te za kojeg su ostala dvojica priznala da je sudjelovao u krađi, rekao je Ružić, dodavši kako je njemu poznat identitet sve trojice, te će pažljivo pratiti hoće li i kako policija i pravosuđe prema njima postupati.
PU Istarskoj smo poslali zamolbu za pojašnjenje informacije, a o sadržaju odgovora izvijestit ćemo kad ga dobijemo.

Provalili kroz stražnji ulaz dok su gosti i osoblje bili u lokalu

Provalnici su u ugostiteljski objekt provalili iz stražnjeg dvorišta. Preskočili su ogradu kraj upravne zgrade "Riviere" u ulici Vladimira Nazora, te preko krovova garaža i ostava došli u dvorište. Nakon toga su krajnje drsko, dok su osoblje objekta i gosti još bili unutra, ušli u prostorije i ukrali dokumente, novac i mobitele. Novac su, navodno, prokockali u kockarnici, a zanimljivo bi bilo doznati tko im je i gdje uopće dozvolio kockanje, budući da su maloljetni.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti