U Balama održan 13. festival gitare: Kaja Jakominić iz Poreča osvojila prvo mjesto

Lokalno
10.07.2024 12:21
kb
Kaja Jakominić
Kaja Jakominić
Izvor: Umjetnička škola Poreč
U slikovitim Balama od 5. do 7. srpnja održan je 13. festival gitare, u okviru kojeg je priređeno i 8. Međunarodno gitarističko natjecanje Bale-Valle "Live Guitar". Natjecanje je obuhvatilo osam kategorija, razvrstanih prema dobnim skupinama i vrsti sastava, uključujući solo nastupe i komorne sastave s gitarom.
Posebnu pažnju privukla je učenica drugog razreda osnovne glazbene škole Umjetničke škole Poreč, Kaja Jakominić . Pod vodstvom učitelja Sanela Jusića, Kaja je nastupila u prvoj kategoriji, namijenjenoj učenicima do 11 godina, i osvojila prvo mjesto. Uz zlatnu medalju, diplomu i pehar, Kaja je nagrađena i sponzorskim poklon paketom Altamira.
Kajin uspjeh u Balama nije iznenađenje za one koji prate njezinu karijeru. Ove je godine već osvojila posebnu nagradu na 1. Međunarodnom gitarističkom natjecanju u Punatu na otoku Krku, gdje je nagrađena kotizacijom za natjecanje "Kastav Strings". Na tom natjecanju također je osvojila prvu nagradu sa zlatnim priznanjem, diplomom i zlatnom medaljom.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti