TUŠ: Tabak, Milokanović, Mendiković i Bandalo uspješni na strukovnom natjecanju Worldskills

Lokalno
09.05.2021 09:19
1
1
Učenici porečke Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića bilježe zapažene rezultate na prošlotjednom međužupanijskom natjecanju Worldskills, održanom u virtualnom obliku.
Matija Milokanović , učenik 4. HTT razreda, osvojio je 3. mjesto u disciplini Poslovanje putničke agencije, uz podršku mentorice prof. Vilme Čehić-Janjuš.
U disciplini Ugostiteljsko posluživanje natjecao se učenik 3. razreda Toni Mendiković i osvojio 3. mjesto (mentorica prof. Tanja Radetić). Učenica 4. THK razreda Antonija Bandalo natjecala se u disciplini Kuharstvo i osvojila 8. mjesto; mentor joj je bio prof. Edi Herak.
Željana Tabak , učenica 3. razreda, natjecala se u disciplini Slastičarstvo i osvojila 4. mjesto te je s mentoricom prof. Ankicom Kuljanac pozvana na državno natjecanje koje će se u utorak 11. svibnja odvijati uživo u Zagrebu uz poštivanje epidemioloških mjera.
-U nimalo jednostavnim okolnostima učenici i mentori vrijedno su vježbali i pripremali se za ovo zahtjevno natjecanje. Ponosni smo na njih te im čestitamo na uloženom trudu i postignutom uspjehu, javlja ravnateljica škole Tatjana Gulić Pisarević. (dm)
2

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti