Troje ozlijeđenih u frontalnom sudaru kod "Hene"

Crna kronika
26.04.2009 00:00
D. Požarić
1
1
U nedjelju oko 19 sati na benzinskoj pumpi kod Zelene lagune, među Porečanima popularno zvanoj „Hena“, došlo je do frontalnog sudara između "vw" pola pulskih, i "vw" golfa talijanskih registarskih pločica.
Neslužbeno smo doznali da je krivac za nesreću vozač "pola" D.J. (32 godine) koji je, krećući se iz smjera Poreča prema Vrsaru, neposredno pred desnim zavojem kod benzinske pumpe izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevu stranu kolnika, te se frontalno sudario sa "golfom" talijanskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao talijanski državljanin F.P.
Troje sudionika nesreće zadobilo je lakše tjelesne ozljede. Suvozačica u "golfu" je natučena, dok je vozač "pola"  zadobio ozljede glave, a vozaču "golfa" je naknadno pozlilo kad je u porečki dom zdravlja došao posjetiti svoju suprugu, te je i on zatražio liječničku pomoć.
Očevid su obavili djelatnici porečke policijske postaje, a promet je nakon četrdesetak minuta ponovno uspostavljen, nakon što se tijekom obavljanja očevida obavljao preko proširenja benzinskih pumpi koja se nalaze sa obje strane ceste.
Većih zastoja u prometu nije bilo.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti