Tri prometne nesreće sa povrijeđenim osobama, razbojništvo u Sun Turistu u Poreču

Crna kronika
12.06.2009 00:00
Izvor: PU Istarska
D. Požarić
11. lipnja 2009. godine oko 14 sati u turističkoj agenciji Sun Turist u Poreču dogodilo se razbojništvo. Nepoznati je maskirani počinitelj ušao u unutrašnjost turističke agencije i potom uz prijetnju nožem zatražio od 47-godišnje djelatnice novac. Nakon što je ona to i učinila, udaljio se u nepoznatom pravcu.
U četvrtak, 11. lipnja 2009. godine oko 22 sata u Pazinu se dogodila prometna nesreća od čije je posljedice teške ozljede zadobio vozač motocikla. Nesreća se dogodila kad je 38-godišnjak upravljajući motociklom marke Kawasaki iz smjera Karojbe u smjeru Mosta Mirna prije skretanja za mjesto Kaldir uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, sletio s kolnika, te udario u rubnjak, nakon čega je zajedno s motociklom pao na konlik. U prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u KBC Sušak
U srijedu, 10. lipnja 2009. godine u 20:45 sati u Rovinju se dogodila prometna nesreća kad je 26-godišnjak iz okolice Kanfanara upravljajući motociklom marke Suzuki, pulskih reg. oznaka kolnikom ulice Vijenac braće Lorenzetto dolaskom do raskrižja s ulicom Ruže Petrović, izgubio nadzor nad motociklom, sletio izvan kolnika i udario u metalni stup prometnog ogledala i kameni zid. U prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u OB Puli.
U srijedu, 10. lipnja 2009. godine u Medulinu se dogodila prometna nesreća od čije je posljedice teške ozljede zadobio vozač osobnog automobila. Nesreća se dogodila kad je 27-godišnjak iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke ford fiesta, pulskih reg. oznaka kolnikom Medulinske ulice dolaskom nasuprot kbr. 92 ulice Munida izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja, na ravnom dijelu kolnika uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, sletio s kolnika i udario u metalni stup prometnog ogledala i kamenog zida. U prometnoj nesreći zadobio je teške ozljede zbog kojih je zadržan u OB Puli.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti