Treće izdanje Unplugged festivala ovog četvrtka u Ičićima

Mozaik
15.08.2018 17:11
D. Požarić
Unplugged u Ičićima
Unplugged u Ičićima
Nakon srpanjskog Unplugged Festivala, slijedi još jedan, i to 16. kolovoza. Cjelovečernji program pripremili su mnogobrojni izvođači, tako da će se i ovoga puta na nekoliko lokacija moći uživati u bogatim kombinacijama zvukova različitih glazbenih žanrova.
Za sve zainteresirane organizirana je i jazz radionica na hrvatskom i engleskom jeziku koja počinje u 19,00 sati ispred Bamba Bara s voditeljima Duo Lemon Jazz.
Tako će Duo Timeless svoje izvedbe predstaviti u bistrou Sunce, Trio Asi ispred caffe bara Monte Capra, Trio Barcode u Sunsetu, Trio Cukar & Caffe u bistrou Venezia i restoranu Galeb, Duo Lemon Jazz u Bamba Baru, a klapa Nevera i klapa Intriga u bistrou Lučica, pizzeriji Busola i restoranu Commodore.
Ispred caffe barova Calypso, Rožica i Rara nastupaju uvodno Blu:Kanu, nakon kojih slijedi glavna atrakcija večeri, a to je nastup Creedence Revival Band-a Rijeka s izvedbama brojnih popularnih hitova. Ovaj kvartet s izvrsnim vokalima i autentičnim zvukovima gitara najavljuju večer za pamćenje. Hitovi Creedencea poput "Proud Mary" i "Have you ever seen the rain" te njihova interakcija s publikom garantiraju vrhunski rock party. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti