Tragedija u Bačvi: nakon svatova otišli na spavanje, ujutro su pronašli njihova beživotna tijela

Crna kronika
25.10.2015 13:35
D. Požarić
Na mjestu događaja su, osim policije, i dežurni županijski državni odvjetnik i mrtvozornica
Na mjestu događaja su, osim policije, i dežurni županijski državni odvjetnik i mrtvozornica
Tijela dviju mladih osoba, muške (P.B., 27) s područja Tara i ženske (L.N., 22) iz Varvari, pronađena su danas oko 10 sati u apartmanu agroturizma u Bačvi kod Višnjana, javila je istarska policija. Očevid je započeo u 13:05 sati, a na mjesto događaja izašao je dežurni županijski državni odvjetnik. Neslužbeno smo doznali kako su beživotna tijela mladića i djevojke pronađena jutros prije doručka. Sinoć su, naime, sa još dvadesetak drugih osoba bili u svatovima, a nakon slavlja ostali su prespavati u apartmanu.
Dežurni državni odvjetnik Eddy Putigna je u izjavi za novinare rekao kako postoji sumnja u kazneno djelo, ali kvalifikacije za sada nema. -Ne želim špekulirati o pojedinostima dok ne budu utvrđene sve činjenice, rekao je Putigna, potvrdivši da se radi o muškarcu i ženi mlađe životne dobi. Nakon subotnje svadbe je, naime, dvadesetak uzvanika prespavalo u ugostiteljskom objektu. Kako se par nije pojavio na doručku, uzvanici su ih potražili i u sobi zatekli njihova mrtva tijela.
Naložena je obdukcija oba tijela, a informaciju o vremenu kad je smrt nastupila također nismo uspjeli doznati. Očevid u Bačvi će se nastaviti u ponedjeljak. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti