Tjedan psihologije u Poreču

Lokalno
13.02.2021 09:11
D. Požarić
1
1
Tjedan psihologije u Hrvatskoj obilježava se od 15. do 21.2.2021. pod okriljem Hrvatskog psihološkog društva. Tim povodom porečki psiholozi i ove godine su osmislili zanimljiv program za svoje sugrađane. Moderno vrijeme nameće brojne izazove što psihologiju i psihologe vodi u mnoge obitelji, poslovna okruženja, u međuljudske odnose, upravljanje krizama i druga područja života i rada.
Porečki program Tjedna psihologije zato ulazi u različite zanimljive teme o kojima sugrađanima i svim zainteresiranim osobama progovaraju porečki psiholozi.
Zdravi grad Poreč poziva zainteresirane da poprate program koji će se baviti emocijama, prevladavanjem stresa, subjektivnom dobi, partnerskom podrškom, strepnjama roditelja i maturanata u pripremi za državnu maturu, socio-emocionalnim vještinama učenika osnovnih škola i drugim zanimljivim temama.
Na zanimljivo putovanje kroz psihologiju vode vas porečki psiholozi koji na razne načine žele sugrađanima približiti psihologiju, ulogu psihologa, razumijevanje ljudskog ponašanja, emocije…
Plan događanja pogledajte ovdje . (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti