Tinjan: Goran Hrvatin i Ervin Štifanić SDP-ovi kandidati za načelnika i njegova zamjenika

Istra
16.04.2013 16:57
D. Požarić
1
1
1
Jučer su u prostorijama Općine Tinjan okupljenim građanima predstavljeni SDP-ovi kandidati za načelnika i njegova zamjenika Goran Hrvatin i Ervin Štifanić. Na predstavljanju su kandidatima podršku pružili Peđa Grbin, Marino Baldini i Ivica Gržinić, a podršku kandidaturi za načelnika daje i nezavisna lista Vlade Ivetića.
Grbin je istaknuo kako predloženi kandidati predstavljaju novo lice SDP-a te da svojim znanjem, obrazovanjem i dosadašnjim radnim iskustvom jamče uspješno vođenje općine.
Marino Baldini je istaknuo kako je izuzetno bitno da se mladi ljudi aktiviraju i angažiraju u upravljanju svojim krajem. Napomenuo je kako na lokalnom nivou ideologija često nije presudna, već su presudne suradnja i briga o stvarnim potrebama građana.
2
Kandidat za načelnika Tinjana Goran Hrvatin je ukratko izložio predizborni program te istaknuo konkretne projekte koje namjerava realizirati nakon pobjede na izborima. Cilj mu je veća zastupljenost stanovnika u radu Općine, veća briga o konkretnim problemima stanovnika, izvidjeti mogućnost proširenja postojećeg vrtića kako bi se vrtiću uz manja financijska sredstva u što kraćem roku omogućilo adekvatne uvjete rada (ako bude financijskih sredstava i izgradnju novog). Nadalje, najavio je i poticaje za ruralni i agroturizam, postavljanje rasvjete u svim selima te asfaltiranje neasfaltiranih dijelova županijskih cesta uz pomoć županije i fondova EU.
Na području mjesta Tinjan predložena je i obnova sportskog igrališta, na području Mutrilja izgradnja igrališta za djecu, a u Kringi dovršetak nogometnog igrališta. Konačno, Hrvatin je izrazio punu podršku ISAP-u, budući se radi o manifestaciji koja je znatno doprinijela prepoznatljivosti Tinjana te se istu planira dodatno unaprijediti i dignuti na još viši nivo."

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti