The Night Express Band i Dj Marko Londero u La Kabani u subotu, 23. ožujka

Mozaik
19.03.2013 09:10
Sponzorirani sadržaj
1
1
La Kabana svoje goste u subotu, 23. ožujka poziva na koncert The Night Express Banda, a da zabava potraje do samog jutra pobrinut će se resident Dj Marko Londero. Upad je besplatan.
Night Express ili NEx je bend nastao iz velikog entuzijazma četiriju prijatelja. Davne 2006. godine početni repertoar zasnivao im se na rocku i funku, a njihova je energija vrlo brzo prepoznata kod publike, te su dečki bili primorani sve više proširivati repertoar, uz zadržavanje na obradama urbanih pjesama. Entuzijazam kroz vrijeme nije opadao, a odrađivali su sve više i više svirki, pa je 2010. bio logičan slijed upotpuniti zvuk brass sekcijom, tako da danas NEx broji šest uvježbanih članova koji godišnje odsviraju 150 svirki.
[yt2]
- NEx se svojim uvijek energičnim nastupom po mnogočemu izdvaja od drugih sličnih cover bendova. Na prvom mjestu tu je stalna dorada repertoara kojim prate najnovije svjetske hitove, uvijek otkačeni outfit, svirke koje nerijetko traju po četiri sata u komadu, pjesme popraćene koreografijama, vrhunski razglas i osvjetljenje, pa je tako njihova svirka karakterizirana ne samo kao luda zabava, već i kao pravi doživljaj!
O popularnosti benda govori Facebook stranica od 2.500 slijedbenika i zakazane gaže svih vrsta godinu dana unaprijed, od zatvorenih vjenčanja i maturalnih zabava, preko klubova do okupljališta mladih, a bend je sve češće i prvi izbor organizatora gradskih i pučkih fešta jer su dečki puno puta pokazali da odlično funkcioniraju pred tisućama ljudi svih uzrasta i generacija, ali i svih glazbenih ukusa.
- Početkom 2012. NEx je snimio i prvu autorsku skladbu "Do kraja života" koja se često može čuti na mnogim nacionalnim radio postajama, ali i na Youtube-u. Također treba spomenuti i simpatični istarski prepjev svjetskog megahita Ai Se Eu Ti Pego Michel Teloa nazvan Aj ča si reka?!
Članovi banda:
  • Zlatko Deltin – klavijatura, vokal
  • Norman Brunjak – bas, vokal
  • Loris Zupanc – bubnjevi
  • Dejan Damijanić – gitare, vokal
  • Zoran Vujić – saksofon, vokal
  • Loris Quargnal – truba
Linkovi:
★★★ La Kabana - Mjesto dobre zabave★★★
[yt3]
[yt4]
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti