Svečano otvorena druga BOOKtiga

Lokalno
23.04.2009 00:00
D. Požarić
1
1
1
U prostorijama Gradske knjižnice Poreč prigodnim je programom svečano otvoren 2. Međunarodni festival pročitanih knjiga -Booktiga, na Svjetski dan knjige i autorskih prava.
U organizaciji Gradske knjižnice Poreč ove će godine od 23. do 25. travnja biti održan drugi po redu Međunarodni festival pročitanih knjiga – BOOKtiga, i to na nekoliko atraktivnih i važnih lokacija u Poreču, na Trgu Marafor - najstarijem antičkom trgu u Poreču, na Trgu slobode i u Istarskoj sabornici, naglasila je direktorica Festivala Irides Zović.
Dogradonačelnica Grada Poreča Nadia Štifanić- Dobrilović se prigodnim riječima obratila skupu uputivši pritom najiskrenije čestitke organizatorima, djelatnicama knjižnice , ali prvenstveno građanima koji su prepoznali vrijednost ovakve manifestacije u gradu Poreču. Vjerujem kako će odaziv biti velik upravo kao što je to bilo prošle godine kada je prvi puta organizirana BOOKtiga, zaključila je dogradonačelnica i zaželjela svima dobar provod među knjigama.
Direktor Turističke zajednice Grada Poreča, Nenad Velenik, istakao je kako TZ Grada snažno podupire manifestacije u predsezoni i time pokazuje kako je briga jednaka za svakog gosta. Želim uspješnu manifestaciju i čestitam na dobroj organiziji, zaključio je direktor TZ-a Grada Poreča , Nenad Velenik.
Ovogodišnji Međunarodni festival pročitanih knjiga BOOKtiga u odnosu na prošlu godinu svim sudionicima i posjetiteljima nudi 30% više antikvarijatskog sadržaja, 40% više izložbenih i prodajnih pultova, dva dodatna prostora za programske sadržaje i 100% duže radno vrijeme Festivala, koji će svakoga dana biti otvoren od 10.00 do 20.00 sati. Ovogodišnja BOOKtiga održava se uz potporu sponzora, pod pokroviteljstvom Istarske županije, Grada Poreča i TZ Grada Poreča.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti