Sunita Prodan Benolić kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Umaga

Istra
08.03.2021 08:17
D. Požarić
Sunita Prodan Benolić, IDS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Umaga
Sunita Prodan Benolić, IDS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Umaga
Sunita Prodan Benolić kandidatkinja je IDS-a za gradonačelnicu Umaga, odlučeno je jednoglasno na posljednjoj sjednici predsjedništva Gradske podružnice IDS-a Umag.
Za Prodan Benolić, vodstvo umaškog IDS-a poručuje da je godinama jedna od najaktivnijih članica, kako u predsjedništvu, gdje svojim idejama značajno doprinosi politikama podružnice, tako i u Vijeću gdje se isticala svojim radom. – Vjerujemo da je Sunita odličan izbor za novu gradonačelnicu. Sposobna je, motivirana, puna energije i ideja, stoga sigurni smo da će grad s njom dobiti gradonačelnicu koja može razvoj našeg kraja ubaciti u 'višu brzinu', naveli su članovi i članice umaškog IDS-a.
Sunita Prodan Benolić, rođena je 1977. godine u Puli, udana, majka troje djece. Živi na selu blizu Umaga gdje se njena obitelj bavi turizmom i maslinarstvom. Diplomirala je Međunarodnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se po završetku studija zapošljava u jednoj od najvećih turističkih kompanija u zemlji u sektoru nabave. Kontinuirano se educira o temama poslovanja i upravljanja, posjeduje brojne certifikate iz područja digitalnog marketinga i aktivna je u međunarodnim grupama žena poduzetnica. Članica je predsjedništva GP IDS-a Umag, vijećnica Grada Umaga u protekla dva mandata, predsjednica je Kluba žena IDS-a Bujštine. Obožava putovanja, zanimljivu knjigu i prirodu. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti