Studio Unique na Pula Dance Openu izveo devet koreografija, među njima i pobjedničku

Sport
19.03.2024 11:14
kb
Izvor: Studio Unique
Proteklog su vikenda plesači Plesnog studija Unique sudjelovali na Pula Dance Openu i ostvarili zapažene rezultate izvedbom devet koreografija među kojima je bila i ona pobjednička.
Kategoriju cicibani otvorile su mlade snage studija koje su izvedbom koreografije Imagine osvojile drugo mjesto, dok je u istoj kategoriji Asi Mofardin  solističkim nastupom zasluženo stala na tron prvog mjesta. 
U kategoriji djeca klub su predstavile solistice Lena Pršeš u disciplini Open sa osvojenim prvim mjestom i Stefani Fariš u disciplini Acro dance i osvojenim prvim mjestom. Duo Stefani i Lena u disciplini acro dance također je osvojio prvo mjesto kao i Ena i Monika u disciplini lyrical kojima je ovo ujedno bio i prvi duo nastup. Grupna točka uzrasta djeca "What About Us" u disciplini lyrical očarala je sve prisutne i zasluženo osvojila još jedno prvo mjesto.
Naše najstarije članice u kategoriji juniori predstavila je Rea Biogradlija solo nastupom osvojivši prvo mjesto, a grupna koreografija "Dawn of Ma", osim što je osvojila prvo mjesto, dobila je i nagradu za najbolju koreografiju natjecanja sa 198 bodova od mogućih 210.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti