Studijski posjet talijanskog LAG-a "Alpi di Sarentino" LAG-u "Sjeverna Istra" potaknuo razmjenu iskustava

Istra
28.10.2023 12:57
kb
Autor: Natura Camp Karli
Od 26. do 29. listopada predstavnici talijanskog LAG-a "Alpi di Sarentino" u posjetu su LAG-u "Sjeverna Istra", stvarajući plodno tlo za razmjenu iskustava i uspostavu suradnje na području održivog turizma i lokalnih proizvoda. Gosti iz talijanskog LAG-a izrazili su snažnu želju za upoznavanjem područja LAG-a "Sjeverna Istra", uključujući gradove Novigrad, Buje i Umag, te sedam općina, uključujući i Općinu Kaštelir-Labinci.
Posebno je zanimanje izazvao specifičan robinzonski smještaj i prirodno okruženje kampa Karli. Ovaj oblik smještaja pruža gostima priliku za boravak u prirodi, daleko od uobičajenih turističkih naselja, te potiče iskustvo blisko prirodi i održivom turizmu.
Tijekom posjeta, gosti su imali priliku razgledati područje i uživati u degustaciji lokalnih proizvoda. Ovo je izvanredna prilika za promociju lokalnih proizvoda i razmjenu iskustava u vezi s njihovom proizvodnjom. Razmijenjeni su kontakti za eventualnu buduću suradnju s ciljem unapređenja održivog turizma i razvoja lokalnih proizvoda.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti