Stolnoteniski klub Jadran prošlog tjedna odigrao pregršt utakmica

Sport
21.11.2023 11:49
kb
JA9GvtQSE-image001_crop.jpg
JA9GvtQSE-image001_crop.jpg
Autor: STK Jadran
Natjecateljski dio tjedna otvorila je druga ekipa STK Jadrana u Županijskoj ligi utakmicama protiv STK Pazin 1 i STK Pazin 2. Za Jadran su nastupili Luka Otočan, Jovica Gostojić, Zvonimir Brizić i Željko Majs. Ekipa je Županijsku ligu odradila polovičnim rezultatom gdje su Pazin 1 dobili rezultatom 4:2, dok su protiv Pazin 2 izgubili rezultatom 4:2.
Nakon toga su slijedili dvoboji prve ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji. Muška ekipa je dočekala dvije ekipe iz Zagreba: STK ALC i STK Rakuni. Muška ekipa je ostvarila polovičan rezultat gdje su protiv STK ALC slavili rezultatom 4:2, a protiv Rakuna izgubili rezultatom 4:0. To potvrđuje dominaciju Rakuna ove godine koji su prvi na ljestvici i vjerojatno ćemo ih gledati u Superligi sljedeće godine. Za STK Jadran nastupili su Luka Otočan, ivan Jardas i Leon Španić.
Ženska ekipa je dočekala prvo ekipu iz Jastrebarskog, STK Jaska, te nakon toga STK Samobora. Za STK Jadran su nastupili Dora Popec, Ana Lukez i Ema Brizić. Protiv Jaske su izgubile rezultatom 4:1, dok se protiv Samobora borba vodila do zadnjeg poena. Brizić je igrala odlučujući meč koji je otišao u pet setova, no nažalost pobjeda je otišla u Samobor.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti