Stolni tenis: Johanes Karlo Antolović iz Sv. Lovreča i Anamaria Renner (Opatija) prvaci regije

Sport
19.11.2012 13:34
D. Požarić
1
1
Jučer je u sportskoj dvorani Osnovne škole Joakima Rakovca u Svetom Lovreču u organizaciji STK Sveti Lovreč održano Pojedinačno prvenstvo Primorsko-istarsko-goranske regije za najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje. Sudjelovali su takmičari iz klubova: STK Opatija, STK Srdoči (Rijeka), STK Kvarner (Rijeka), STK Maestral (Umag), STK Pula, STK Arena Ferro (Pula), STK Novigrad, STK Tar, STK Višnjan, STK Žbandaj, GSTK Poreč, STK Sv. Jakov (Jadranovo), STK Nova Vas i STK Sveti Lovreč.
Najmlađi kadeti Sv. Lovreča Sjajan postigli su sjajan uspjeh i dominaciju u regiji.Prvo mjesto osvojio je Johanes Karlo Antolović koji je u finalnom dvoboju savladao klupskog kolegu Ivana Glavočevića sa 3-0. U meču za treće mjesto uspješniji je bio mladi Luka Jovičić koji je u prekrasnom susretu punom preokreta savladao svog kolegu Luku Švaganovića sa 3-2.
U konkurenciji najmlađih kadetkinja sjajan uspjeh ostvarile su članice Opatije 08 Anamarija Renner, koja je u finalnom meču sa 3-1 savladala svoju stariju sestru Francescu Renner. U dvoboju za treće mjesto mlada igračica Žbandaja Antonela Glavić bila je uspješnija od članice Pule Saše Krainović sa rezultatom 3-0.
Na turniru su proglašeni i najmlađi učesnici turnira, a to su Petar Devčić (Nova Vas) i Vasija Šumonja (Pula) rođeni 2005 godine.
Organizaciji turnira doprinijeli su i roditelji djece iz stolnoteniskih klubova Svetog Lovreča i Nove Vasi koji su priredili domjenak za sve prisutne roditelje, trenere i sudionike turnira.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti