SŠ Mate Balota: Susret sudionika Natječaja "CIGLA" 2004.

Lokalno
14.06.2005 00:00
Izvor: bk/Mx
Mx
1
1
Susret sudionika Natječaja «CIGLA» 2004. i dodjela nagrada najboljima

U subotu, 11. lipnja 2005. u Puli organiziran je susret sudionika Natječaja «Cigla» koji je objavio KIT GRM Pula i Polivalentni kulturni centar Istarske županije Grožnjan u tri kategorije:
1. Za najbolji školski esej
2. za najbolji maturalni rad
3. za najbolji diplomski rad
Pravo sudjelovanja u natječaju imali su svi učenici osnovnih i srednjih škola, te studenti

Na natječaj je stigao 131 esej, 14 maturalnih radova i 2 diplomska rada.
Nagradu za najbolji esej u kategoriji srednjih škola (knjige u vrijednosti od 500 kn) dobila je Tangra Grozdanović, učenica Gimnazije Pula.
Naša škola je poslala 4 eseja i 4 maturalna rada.
U upravo tiskanoj zbirci Misli mnogobrojne tiskani su eseji Jasmine Jelčić, učenice III. razreda jezične gimnazije pod naslovom «Ljudske potrebe», te učenica IV. razreda jezične gimnazije Ivane Tandarić - «Ljubav na moj način», Katarine Crnković - «Kredo podrške - Credo for support» i Antonije Miljak – «Avaritia». Na poklon su dobile zbirku eseja Misli mnogobrojne, dvoautorsku prozu»Poigravanje riječima i «Pogled u prazno mladih autora Tangre Grozdanović i Marka Vukajlovića, te «Antonimiju u hrvatskom jeziku» Silvije Martinović.

U zbirci maturalnih radova koja će se tiskati do jeseni bit će tiskana 4 rada, među njima i maturalni rad bivše učenice naše poljoprivredne škole Ane Peršurić pod nazivom «Prva godina klonske selekcije Malvazije istarske» koja je ujedno dobila na poklon vrijedne knjige.
U kategoriji maturalnih radova nagradu (knjige u vrijednosti od 500 kn) dobila je Viktorija Sošić iz Rovinja za rad «Odnos društva prema osobama oštećenog sluha u procesu socijalizacije»

U kategoriji diplomskih radova nagradu (knjige u vrijednosti od 500 kn) dobila je Silvija Martinović, studentica Filozofskog fakulteta u Puli za rad «Antonimija u hrvatskom jeziku» čiji rad je tiskan samostalno.
1
2
3

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti