SRD Zubatac održao redovnu izbornu skupštinu, Boris Jelenić sportski djelatnik godine

Sport
30.04.2018 08:22
D. Požarić
1
1
Sportsko ribolovno društvo Zubatac iz Poreča ovih je dana održalo redovnu izbornu skupštinu i tradicionalno druženje članova. Društvo okuplja dvadesetak mladih članova koji postižu izvanredne rezultate. Među njima je Gregor Udovičić, koji je nastupio na dva svjetska i osvojio državno prvenstvo, a rezultatima su se istakli i Igor Dudaš, Luka Todorović i Filip Butković.
Mala škola ribolova nastavlja s radom, a podmlađivanje kadra bi, nadaju se u Društvu, trebalo kompenzirati problem sve manjeg broja seniora koji se žele natjecati. Financije baš i ne izgledaju bajno, jer je u 2017. godini prikazan minus od 30.000 kuna, zbog čega je potreban dodatni angažman u privlačenju donatora, prvenstveno Sportske zajednice Grada Poreča, mišljenja su u Zubacu.
Situaciji nimalo ne pridonosi ni spora državna uprava koja, kako je rekao Antun Tomičić, godinu dana nije bila u stanju riješiti usklađeni Statut predan prije godinu dana.
U Izvršni odbor izabrani su predsjednik Antun Tomičić, dopredsjednici Željko Velić i Boris Jelenić te članovi Alja Udovičić, Patricija Butković, Biserko Todorović, Marjan Babić, Šime Perica i Damir Sinčić, dok Nadzorni odbor čine Bruno Glavić, Veseljko Ivičević i Milan Kos. U Komisiju za natjecanje izabrani su Bruno Milohanović, Vili Pilar i Renato Laković.
Za sportskog djelatnika godine izabran je Boris Jelenić, dok su natjecatelji nagrađeni po kategorijama: 
  • U-16: Gregori Udovičić, Igor Dudaš, Luka Todorović i Filip Butković
  • Seniori obala: Dalibor Čitar,Vili Pilar, Željko Velić, Boris Jelenić
  • Seniori barka: Željko Velić, Vili Pilar, Rikardo Grubica, Bruno Milohanović i Bruno Glavić
(dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti