Sportska zajednica: natječaj je bio zakonit, predstavnik MGC-a mogao je doći na otvaranje ponuda i glasanje Izvršnog odbora

Sport
17.11.2015 08:35
D. Požarić
1
1
Izvršni odbor Sportske zajednice Grada Poreča sinoć je na svojoj sjednici jednoglasno kao neosnovanu odbio žalbu poduzeća Matija grafički centar na regularnost natječaja za dodjelu reklamnih panoa u zakup. Podsjetimo , radilo se o panoima uz nogometno igralište SRC "Veli Jože" 
Kako je predsjednik SZGP Milan Markežić pojasnio, raspisani natječaj nije imao veze sa javnom niti bagatelnom nabavom, pa pozivanje direktorice MGC-a i angažiranog odvjetnika na to nema smisla. -Raspisali smo natječaj za davanje u zakup kao kad se radi o nekom od naših prostora, a tako je bilo i ranije kad je upravo MGC pobijedio na istome natječaju, rekao je Markežić i dodao kako Izvršni odbor nije nadležan za otvaranje ponuda, nego za to postoji natječajna komisija koju čine predsjednik, dopredsjednik i tajnica Sportske zajednice.
-Odluku nisu donijele dvije osobe, nego svi članovi IO na svojoj posljednjoj sjednici. Oba su kandidata mogla prisustvovati otvaranju omotnica sa ponudama i raspravi na sjednici Izvršnog odbora, a tvrdnja da je predstavniku MGC-a onemogućeno prisustvovanje sjednici iako ga je tražio - notorna je neistina, zaključio je Markežić, sa čime su se ostali članovi jednoglasno složili te žalbu direktorice MGC-a Karmen Jekić i angažiranog odvjetnika jednoglasno odbili. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti