Sportska radionica za trenere u dvorani na Žatiki

Sport
03.12.2012 08:55
D. Požarić
1
1
U srijedu, 28. studenog 2012. Sportska zajednica Grada Poreča organizirala je u suradnji sa Centrom za istraživanje i razvoj sporta (CIRS) i Hrvatskom asocijacijom sportskih psihologa (HASP) radionicu na temu „Sustavni pristup vještinama uspješne komunikacije u sportu“.
Radionici je prisustvovalo 23 trenera iz karatea, stolnog tenisa, vaterpola, atletike, daljinskog plivanja, jedrenja, nogometa, košarke, šaha i boćanja. Cilj radionice bio je stručno usavršavanje trenera kako bi obnovili stara znanja, stekli nove spoznaje i uvježbali konkretne tehnike koje mogu primjenjivati u radu sa sportašima te kroz sustavni pristup povećati učinkovitost svojih vještina komunikacije u sportu.
Radionica je osmišljena prvenstveno kao interaktivni prijenos praktičnih znanja i alata koje treneri mogu primijeniti u svojoj svakodnevnoj praksi. Sportska dvorana na Žatiki u svojim je prostorijama ugostila radionicu čiji su predavači bili Boris Balent, mag. psihologije (HASP), Tamara Glad, mag. psihologije (HASP), Hrvoje Šašek, ISSF "B" trener streljaštva (HASP), Tomislav Paškvalin, dipl. iur. (CIRS) i Eleonora Čarapina, prof. (CIRS).
(CIRS/parentium)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti