Šoškićev hat trick u pobjedi Jadrana nad Orijentom 4:0 (2:0)

Sport
03.10.2015 17:59
D. Požarić
Enis Šoškić u zagrljaju vjernih Šajeta nakon jednog od danas tri postignuta zgoditka
Enis Šoškić u zagrljaju vjernih Šajeta nakon jednog od danas tri postignuta zgoditka
Iako je u određenim periodima igre imao nekih manjih šansi, Orijent nije uspio zabiti gol na Velom Joži, a opći je stav onih koji su gledali današnju nogometnu predstavu u Poreču da je rezultat mogao biti i daleko viši u korist Jadrana.
Igralo se pred stotinjak gledatelja, a od ono malo prijetnji kojima su nastojali parirati domaćinu, igrači trenera Flege definitivno su izgubili nakon isključenja Leona Kuduzovića zbog grubog starta nad domaćim igračem u 37. minuti. U ekipi Jadrana nitko nije opomenut, dok su kod gostiju žute kartone zaradili Patrig Gundić u 15. zbog preoštrog starta i Sanjin Grbac u 90. minuti zbog nesportskog ponašanja, odnosno prigovora na odluku prvog pomoćnog suca.
Porečani su poveli u 35. minuti zgoditkom danas raspoloženog Enisa Šoškića koji je mrežu vratara Mustapića tresao i u 72. te 75. minuti. Rezultat prvog poluvremena postavio je Marko Kepčija nakon solo prodora u 41. minuti.
Za Jadran su igrali Petrušić, Banić, Pelizzar, Ilić (od 76. minute Benčić), Kepčija (od 60. minute Banko), Ereiz, Sumić, Videkić, Šoškić, Tikas i Dujanić (od 75, minute Užila).
Gosti su nastupili u sastavu: Mustapić, Gundič, Paravić (od 69. minute Radoslović), Andrić, Omerović (od 88. minute Matijević), Barišić, Baljak, Benić (od 75, Kovačić), Mikulić, Grbac i Kuduzović. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti