Sonja i Luka Rajko iz Kranja donijeli tri medalje

Sport
21.09.2015 08:26
D. Požarić
1
1
Karatisti porečke "Finide" prekjučer su se natjecali na 16. "Kranj Open 2015." turniru u istoimenom slovenskom gradu. Tradicionalni turnir okupio je više od 350 natjecateljica i natjecatelja iz 42 kluba i 6 država, što nije impresioniralo brata i sestru Luku i Sonju Rajko koji su u takvoj konkurenciji osvojili ukupno tri medalje.
Prvi je na tatami izašao ciciban Luka i nastupio u izvođenju kata. Bio mu je to prvi nastup izvan gradnica Hrvatske i odmah je pokazao svoju kvalitetu i potencijal, jer je odličnim nastupom osvojio sjajno 3. mjesto i brončanu medalju.
Nakon Luke, na tatami je izašla njegova starija sestra, iskusna Sonja Rajko, nastupivši u izvođenju kata i borbama. Iako mlađa učenica, u izvođenju kata je nastupila samo u starijoj kategoriji učenica te se još jednim sjajnim nastupom zasluženo popela na pobjedničko postolje, osvojivši također 3. mjesto i brončanu medalju.
Nakon kategorije kata, Sonja je nastupila i u borbama (kategorija 8-10 godina -35 kg) te je dominantno ušla u finale i ponovo osvojila titulu najbolje u svojoj kategoriji. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti