Snimljeno 12 kratkih video spotova o Parenzani, pogledajte prvi

Istra
31.03.2021 10:29
D. Požarić
Parenzana (Foto: arhiva parentium.com)
Parenzana (Foto: arhiva parentium.com)
Biciklističko-pješačka staza Parenzana jedna je od najpopularnijih u Istri. Na 78 kilometara od Plovanije do Poreča prolazi prekrasnim pejzažima i vidicima, srednjovjekovnim gradićima poput Buja, Grožnjana, Oprtlja, Motovuna i Vižinade, odmorištima, uz maslinike i vinograde, pored šume tartufa, kroz tunele i slikovite vijadukte. Sve navedeno, prema riječima županijske pročelnice za turizam Nade Prodan Mraković, prikazano je u 12 kratkih video spotova, u trajanju od po 15 sekundi.
Video spotovi su snimljeni ponajprije u promotivne svrhe, kako bi Parenzanu još više približili svim korisnicima i onima koji će to tek postati, dočarali im ljepote Istre, posebice u ovo vrijeme pandemije kada posjetitelji Istre, zbog sigurnosti, biraju boravak u prirodi, a biciklizam i šetnje su najčešće aktivnosti.
Prvi video pogledajte ovdje .
Parenzana iz godine u godinu potvrđuje svoj status istarske kraljice biciklizma, što pokazuje i broj posjetitelja, kako biciklista tako i pješaka, kojih je u protekle tri godine bilo preko 260 tisuća.
- Spotove je snimio i producirao studio Rose-art d.o.o. iz Kaštelira, a objavljivat će se na Facebooku, na službenim mrežnim stranicama www.parenzana.net i Youtube kanalu, rekla je pročelnica Prodan Mraković. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti