Smrad na gradskoj tržnici zbog odštopavanja kanalizacije u dva poslovna prostora

Lokalno
27.07.2018 14:18
D. Požarić
Gradska tržnica u Poreču (foto: usluga.hr)
Gradska tržnica u Poreču (foto: usluga.hr)
Korisnici prodajnih mjesta na porečkoj gradskoj tržnici požalili su nam se na smrad koji se njome raširio prekjučer oko 13 sati raširio i otjerao kupce. Uzrok je, rekli su nam, bilo odštopavanje kanalizacije koje su, po njima, djelatnici Odvodnje mogli obaviti i u neko drugo vrijeme i na drugi način. -Ljudi su još marendali, a bilo je i nešto kupaca na štandovima, ali su svi pobjegli od nesnosnog smrada, rekao nam je jedan od trgovaca.
O događaju smo se raspitali u Odvodnji i doznali da je kod dvojice zakupaca poslovnih prostora porečkog komunalnog poduzeća Usluga došlo do izlijevanja kanalizacije. -Pozvana je interventna jedinica Odvodnje i sve je kratko trajalo, rekli su nam dodavši da je intervencija bila neodgodiva, jer bi bez nje došlo do prodora fekalija u druge prostore, pa bi i posljedice bile puno teže.
-Ističemo da se, kad se na gradskoj tržnici dogode nepredviđene situacije koje iziskuju određene radnje, uvijek vodi računa o radnom vremenu svih korisnika prodajnih mjesta i poslovnih prostora, ali i ozbiljnosti same situacije. U ovom se slučaju radilo o hitnoći, zaključuju u Odvodnji. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti