Službeni release Grabber & Dobrilla na francuskom Lovezone Recordsu

Mozaik
19.11.2012 12:37
D. Požarić
Grabber And Dobrilla
Grabber And Dobrilla
Istarski dvojac Grabber & Dobrilla potpisali su ugovor s francuskim labelom Lovezone Records i objavit će svoju stvar "Bollywood Dub" na Lovezoneovom VA albumu "A Journey In Santorini" (vol 2) koji u ponedjeljak, 26. studenog 2012., ekskluzivno izlazi na Beatportu.
- Nakon hvaljenog prvog "A Journey In Santorini" sada stiže i drugi nastavak ove kompilacije, dubok i senzualan miks umjetnika iz Lovezone obitelji. Uživajte u ovom putovanju kroz devet originalnih stvari čiji su autori: Mikael Delta, Dublicator, Alveol & Mat2Strass, Forteba, George Theofanidis, Mahos Paterakis, Grabber & Dobrilla, Asten i Alveol, kažu u Lovezone Recordsu.
Kratki uvid u "Journey In Santorini" vol 2 možete dobiti ovdje .
Dvojac Grabber And Dobrilla čine poznati DJ Marc Grabber , organizator čuvenog i neprežaljenog Valkana Beach Festivala, te Dražen Dobrila , glazbenik i urednik u dnevnom listu Glas Istre. Stari frendovi, čije prve suradnje u house produkciji i live actovima sežu u 2003. godinu, ponovo su se okupili početkom ove godine i prionuli studijskom radu. Rezultat je desetak novih autorskih deep house numera, od kojih prva - "Bollywood Dub" - sada biva i službeno objavljena na Lovezoneu.
Grabber & Dobrilla su u proljeće ove godine izbacili i DJ mix album "Midnight In Cyberpunk" koji se može poslušati i besplatno downloadati ovdje :  a Marc Grabber se nakon čitavih sedam godina pauze vratio i sviranju na house partyjima i već je s prve takve svirke u Rijeci izbacio sjajan live DJ mix "Fleuve" koji se može poslušati i downloadati ovdje .

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti