Slatko Valentinovo postaje još slađe...

18.02.2013 00:03
Mihaela Peruško
1
1
Povodom Valentinova, 14. veljače, naša je škola već tradicionalno organizirala humanitarnu prodaju kolača. Učenici su se okušali u slastičarstvu i ispekli kolače koji su se potom prodavali u glavnom holu škole. U akciju su se uključili i profesori te ostali djelatnici škole. Rezultat je bila cijelodnevna prodaja čiji je prihod namijenjen u humanitarne svrhe. Dan zaljubljenih, većini i jedan od najljepših dana u godini tako smo svi zasladili i učinili ga još ljepšim, a uz to pomogli ljudima kojima smo okruženi. Odaziv učenika bio je velik-od onih koji su pekli i degustirali kolače, do učenika koji su uredili školu u duhu Valentinova te fotografijom zabilježili slatke trenutke.
Ovogodišnji nositelji akcije bili su učenici prvog i četvrtog razreda opće gimnazije s profesoricom latinskog, Sanjom Banko. Prvom razredu ovo je bilo novo iskustvo koje su popratili s oduševljenjem, dok su se maturanti dokazali višegodišnjim sudjelovanjem u organizaciji.
Također, po simboličnim cijenama prodavali su se i likovni uradci Društva invalida grada Poreča te je tako sakupljen i dobrotvorni prilog. Pomaganjem drugima postajemo bolji, a ovom akcijom škola je to i dokazala. Prihod akcije bit će kao i svake godine proslijeđen u prave ruke, onima kojima je najpotrebnije.
Dunja Kureljak, I. OG

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti