Sinoć u bolnici preminula vozačica Fiata, 25-godišnja Đ.R. iz Višnjana

Crna kronika
27.11.2012 07:46
D. Požarić
25-godišnjakinja je u potpuno uništenom automobilu pretrpjela po život opasne ozljede od kojih je preminula u pulskoj bolnici
25-godišnjakinja je u potpuno uništenom automobilu pretrpjela po život opasne ozljede od kojih je preminula u pulskoj bolnici
25-godišnja vozačica Fiata Đ.R. iz Višnjana preminula je sinoć u pulskoj bolnici od posljedica ozljeda koje je zadobila u teškoj prometnoj nesreći kod Baderne. 
Policija je izvijestila kako je do nesreće došlo kad je vozačica za volanom Fiata nakon ulaska u zavoj u smjeru Baderne zbog neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad vozilom.

"Neka prepolove cestarine"

Napomenuli smo to u ovakvim prilikama mnogo puta, pa ćemo to učiniti još jednom: da bi brzinu kretanja vozila prilagodili uvjetima na cesti u trenutku jutrošnje nesreće, vozači bi po tom dijelu prometnice trebali vozili brzinom od 40-50 km/h. Nije problem usporiti na opasnim dijelovima u posebno lošim atmosferskim uvjetima, ali je problem što bi tako trebalo voziti po velikom dijelu istarskih prometnica. Zbog toga ne čudi komentar jedne od osoba koju smo zatekli na mjestu nesreće:"Ako zbog ovako loših prometnica trebamo prepoloviti brzinu vožnje, neka nam onda prepolove i visinu cestarina. Jer, to o čemu govorimo nisu ceste."

Nepotrebna telefonska prespajanja poziva hitnim službama 

Muškarac koji je hitnim službama dojavio o prometnoj nesreći zamolio nas je da još jednom apeliramo na bolju organizaciju Službe 112. Sudar se dogodio doslovno na nekoliko metara od njive koju je orao traktorom. Trčeći prema unesrećenima, kaže, nazvao je službu 112 i ispričao sve pojedinosti o nesreći, da bi njegov poziv potom dva puta bio preusmjeravan, a svaki je put istu priču morao ponavljati.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti