Sezonsko zapošljavanje porečkih učenika srednjih škola i studenata

Lokalno
04.05.2018 09:12
D. Požarić
1
1
[slika1d]
Centar za mlade Poreč i ove godine pokreće volontersku aktivnost „Sezonsko zapošljavanje mladih“, koja se provodi s ciljem kreiranja politike sezonskog zapošljavanja učenika srednjih škola i studenata s područja Poreča. Projekt je započet 2010. godine u suradnji s Fondom Zdravi grad, dok je aktivnost od 2014. proširena i na porečke studente.
Posredovanjem između poslodavaca i učenika studenata, mladima se osigurava partnerski odnos s poslodavcima, potpomaže bolji protok informacija o sezonskim poslovima koji se u Poreču nude te razvija sustav kojim će se regulirati status sezonski zaposlenih učenika i studenata.
Kako bi se mladima Poreča pomoglo da se bolje informiraju o ponuđenim poslovima, Centar za mlade Poreč objavljuje obrasce namijenjene učenicima srednjih škola i studentima Poreča koji su zainteresirani za sezonski rad, neovisno o tome imaju li interes za točno određenu vrstu posla ili su spremni raditi bilo kakav posao.
Svoje ponude poslodavcima mogu uputiti isključivo putem obrasca koji će se nalaziti na gradskim web stranicama http://www.porec.hr/ i Facebook stranici Centra za mlade Poreč. Ispunjene obrasce potrebno je poslati na e-mail adresu: sezonsko.zaposljavanje@porec.hr .
-Ovim putem pozivamo i poslodavce koji traže učenike i studente za posao u ljetnoj sezoni da svoje ponude poslova pošalju na gore naveden e-mail, kažu u gradskoj upravi Poreča. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti