Šesta etapa projekta "Srcem do pobjede - za još bolju Istru" ovog vikenda i u Poreču, stiže i Maystor sa superkarićem

Istra
20.03.2009 00:00
D. Požarić
Sa prošlotjednog đira biciklima po Vrsaru i okolici
Sa prošlotjednog đira biciklima po Vrsaru i okolici
„Ladonja- savez za još bolju Istru“ obavještava pučanstvo da u nedjelju 22. ožujka 2009. kreće šesta etapa biciklističke karavane, koja će ovoga puta krenuti iz Poreča, te nastaviti putem Višnjana, Labinci, Kaštelira, Tara do Novigrada.
Plinio Cuccurin će građanima i ove nedjelje predstaviti svoju kandidaturu za župana na svibanjskim nesporednim izborima, a odgovarat će i na pitanja građana. Svoju najavu sudjelovanja u karavani potvrdio nam je i naš Maystor kolumnist.
Predviđena ruta za 22. ožujka jest:
  • 08:30 - okupljanje u Balama kod nogometnog igrališta i pokret
  • 10:00 - start iz Poreča, s parkirališta autobusnog kolodvora,
  • 10.10 - druženje s građanima na Trgu slobode
  • 10:30 – polazak prema Višnjanu;
  • 12:00 - dolazak u Višnjan, susret s građanima na Trgu slobode, kratko druženje s predstavnicima medija;
  • 12:30 – polazak iz Višnjana prema Novigradu put Labinaca, Kaštelira i Tara
  • 13:45 – dolazak u Novigrad, restoran Aquarius (kod kružnog toka na obali) ručak i razgovor sa sudionicima biciklističke karavane i svim građanima Istre koji će se pridružiti karavani na šestoj etapi od Poreča do Novigrada;

Maystor pritisnut rokovima, ali dolazi

Zamolili smo našeg Maystora kolumnistu za izjavu povodom ovotjedne najave da će na sljedeći Ladonjin đir (a to je, dakle, nedjeljni), stići najavljenim Superkarićem, ili biciklom. Rekao nam je da su on i ekipa pritisnuti rokovima koje su si sami zadali, a Superkarić jogunast. No, ako njihovo supervozilo i ne bude spremno, doći će na biciklima i još jednom izazvati mišićavog Plinija na megdan. (Podsjetimo, proteklog im je vikenda nezgodan pad smirio hormone, a takmičarski duh donekle splasnuo). Ako podsjetnik nije upalio, kliknite ovdje pa pročitajte na što mislimo.

Postavite pitanje Pliniu Cuccurinu

Svi zainteresirani mogu danas od 10 do 14 sati kandidatu za župana Pliniu Cuccurinu postavljati pitanja na posebnom obrascu pripremljenom na web stranici Ladonje . Pitanja će nakon prikupljanja biti grupirana, a odgovori na njih objavljeni na istoj web stranici.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti