Senzacionalan nastup malonogometaša SŠ Mate Balote na županijskom natjecanju u futsalu za srednje škole

Lokalno Sport
26.03.2024 08:02
D. Požarić
Malonogometaši porečke Balote
Malonogometaši porečke Balote
U ponedjeljak je u dvorani Žatika održano županijsko Natjecanje u futsalu za srednje škole. Nastupilo je 8 ekipa raspoređenih u 2 skupine. Pobjednici skupina igrali su u finalu, dok su drugoplasirani po grupama odradili utakmicu za treće mjesto.
Učenici SŠ Mate Balote svrstani su ždrijebom u skupinu B s Labinom, Buzetom i Strukovnom školom iz Pule.
-Nakon pobjede protiv Labina s 2:0 te još jedne pobjede protiv Buzeta s 3:0, znali smo da je neriješeni ishod protiv favorizirane Strukovne škole iz Pule dovoljan za prvo mjesto u grupi, jer su strukovnjaci već ranije remizirali s Buzetom i pobjedili Labin, kažu u Baloti
U fantastičnoj utakmici Mate Balota pobjeđuje s 2:1 i ulazi u finale u kojem čekaju medicinari iz Pule.
Finalna utakmica protekla je uglavnom u taktičkom nadmudrivanju i čekanju na grešku protivnika. Porečani su dominirali i stvorili više izglednih prilika, ali je golman medicinara bio raspoložen i nije kapitulirao bez obzira na sve pokušaje Balotinih učenika. Znali smo da će odlučivati jedna lopta, pa je tako u jednoj akciji učenik iz Pule srušen u našem kaznenom prostoru te je dosuđen penal koji je uspješno realiziran i na našu žalost taj rezultat je ostao do kraja, a Medicinari iz Pule su postali županijski prvaci, objavila je Balota na svojoj Facebook stranici .
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti