Sedam Valamarovih hotela među najboljima u Hrvatskoj

Hrvatska i svijet
30.01.2024 12:12
kb
Isabella Valamar Collection Island Resort
Isabella Valamar Collection Island Resort
Autor: Valamar
Sedam Valamarovih hotela uvršteno je među 11 najboljih hotela u Hrvatskoj prema izboru korisnika platforme HolidayCheck, koja se bavi rezervacijama i recenzijama smještaja. To su porečki hoteli Isabella Valamar Collection Island Resort 4*/5*, Valamar Parentino Hotel 4*, Valamar Tamaris Resort 4* i Valamar Bellevue Resort 4*, te Valamar Sanfior Hotel & Casa 4*, Valamar Girandella Designed for Adults u Rapcu te Valamar Padova Hotel 4* na Rabu.
HolidayCheck dodjeljuje nagrade na temelju recenzija korisnika, a u konkurenciju ulaze samo hoteli s preporukama od najmanje 90 posto gostiju. U protekloj godini HolidayCheck je odabrao 680 hotela iz 32 zemlje, uključujući sedam Valamarovih hotela u Hrvatskoj.
Tea Pestotnik Prebeg, direktorica sektora kvalitete i održivosti u Valamar Rivieri, istaknula je da je ova nagrada potvrda izvrsnosti usluge i kvalitete smještaja te dodatna motivacija za daljnji uspjeh.
Valamar, kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, planira investirati 82 milijuna eura u unapređenje kvalitete usluga, digitalizaciju, zelenu gradnju i održive izvore energije u ovoj godini.
 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti