Sajam poslova u Istri

Gospodarstvo
23.10.2015 09:02
D. Požarić
1
1
Pedesetak izlagača sudjelovat će na osmom po redu Sajmu poslova u Istri kojeg HZZ - Područni ured Pula tradicionalno organizira u Istri. Program ove godine počinje svečanim otvaranjem u 11 sati na novoj lokaciji, Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković u Puli.
Posjetit će ga ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić, ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ankica Paun Jarallaha, a uz njih na sajmu će biti i župan Istarske županije Valter Flego te gradonačelnik Pule Boris Miletić.
U sklopu sajma održati će se i završna konferencija Projekta „Burza poduzetničkih ideja“ – u organizaciji Udruge mladih i Alumini FET „Dr. Mijo Mirković“ iz Pule Udruge START UP.
Projekt „Burza poduzetničkih ideja“ financira Ured za udruge Vlade RH, iz sredstava ESF-a u iznosu od 199.775,52 kn. U sklopu završne konferencije projekta mladima će Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Pula prezentirati potpore za samozapošljavanje, a svoja iskustva prenijet će i dvije korisnice potpora: KRISTINA RADOLOVIĆ koja je otvorila tvrtku KEY CONSULTING d.o.o. za poslovno savjetovanje, usluge i turizam i VANJA PRVULOVIĆ koja je registrirala obrt SINAPSA, obrt za poslovno i privatno savjetovanje i edukaciju.
Tijekom dana održavat će se prezentacije tvrtki koje trebaju zaposlenike/ce i koje su se odlučile i pored izložbenog pulta dodatno predstaviti tražiteljima posla. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti