Sadržajan vikend Stolnoteniskog kluba Vrsar

Sport
18.02.2013 09:41
D. Požarić
1
1
Iza STK Vrsar je bogat stolnoteniski vikend u kojem su seniori u okviru 13. i 14. kola II Hrvatske stolnoteniske lige za seniore zabilježili dvije gostujuće pobjede, dok su seniorke odigrale 8. kolo I Hrvatske lige i izgubile od Uranije iz Baške Vode sa 4:1. Kadetkinje i kadeti igrali su u Sv. Lovreču.
U oba susreta seniora, protiv STK "Poreč" i STK "Žbandaj" rezultat je bio 4:0 za Vrsar koji je nastupio u sastavu Mateo Kašner, Mateo Ročan, Saša Lugar i Jadran Kovačev. Time su Vrsarani ostali usamljeni na vrhu drugoligaške tablice bez ijednog poraza u dosadašnjem dijelu natjecanja. U narednom kolu očekuje ih gostovanje u Puli.
Vrsar je na ljestvici prvi sa 20 bodova ispred Opatije 08 (18) i Bajera (18). Slijede Brovinje i Nova Vas sa 16, Žbandaj sa 13, Pula 2 i Novigrad sa 12, a posljednji je Poreč sa 10 bodova.
Seniorke su odigrale susret 8. kola I Hrvatske lige kod Uranije iz Baške Vode i pretrpjele poraz od 4:1. Za ekipu Vrsara nastupile su Mateja Pršurić, Ivana Juraković i Tea Bratulić. Jedinu partiju je dobila Ivana Juraković. dok su Mateja Pršurić i Tea Bratulić pružile dobar otpor odličnoj ekipi Uranije. U narednom kolu očekuje ih gostovanje u Zagrebu kod ekipe Marathon, a zatim i susret protiv Jaske iz Jastrebarskog.
Na ljestvici vodi Crikvenica (20), Uranija (17), a od trećeg do petog mjesta su Sv. Jakov, Marathon, Zabok i Jaska sa po 16 bodova. Slijedi umaški Maestral sa 15, Vrsar je sa 15 bodova osmi, Duga Resa sa istim bodova zauzima 9. mjesto dok začelje drži Sv. Nedelja sa 10 bodova.
U Sv. Lovreču su nastupili kadetkinje i kadeti. U konkurenciji kadeta igrali su Teo Jašić, Fabio Herak i Paolo Ročan. Turnir su završili već u skupinama. Gloria Gaćina je u konkurenciji kadetkinja osvojila 3. mjesto. Naredno natjecanje za mlađe kategorije je županijska liga u  ženskoj i muškoj kategoriji.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti