Rukometni week-end

Sport
21.03.2004 00:00
Izvor: redakcija/sb/dp
D. Požarić
1
1
Izvještaj o proteklom week-endu dobili smo iz RK Poreč i prenosimo ga u cijelosti. Fotografija: arhiva
1
U subotu su naše mlađe uzrasne kategorije odmjerile snage sa svojim vršnjacima iz Labina, u utakmicama 8 kola županijske lige.
RK «Mladi Rudar» je dokazao da je u ovom trenutku kvalitetniji, te nas je savladao u sve tri utakmice. U prvoj, 6 pogodaka Tima Thossa nisu bila dovoljna kao bi se izbjegao poraz u uzrastu dječaka rezultatom 15:8. Utjeha leži u tome da su prvi susret u Labinu naši izgubili rezultatom 15:0, te je napredak evidentan.

Mlađi kadeti su izgubili 20:8, a strijelci za našu ekipu su bili Saša Krajinović 3, Dalibor Prelac 2, te po 1 su postigli Jurij Gogala, Saša Barna i David Fanjkutić.

Kadetska utakmica privlači najviše pozornosti iz razloga što se u tom uzrastu već vide potencijalno «veliki» igrači. Dean Turković sa 6 i Ivan Gogala sa 5 pogodaka bili su bolji dio ekipe u porazu od 29:19.

U nedjelju je u Umagu odigran 5. krug 1.MKHRL, gdje je naša ekipa odigrala susrete protiv «Dubrave» i «Karlovca» . Prvoligaške družine su bile bolje, «Dubrava» nas je pobijedila 26:23, a «Karlovac» rezultatom 21:18. Naši mlađi kadeti su nastupili u slijedećem sastavu: Toni Malinarich, Ivan Gogala 1, Matija Rađaković 6, Mario Galijot 14, Marko Čanić, Matija Jekić, Toni Močibob, Ante Đidara 4, Igor Perhat 16, Dalibor Prelac, Saša Krajinović i Damir Šehić.

U 20 kolu 3. HRL – zapad 2, naša prva ekipa je gostovala u Rijeci, te je zabilježila petu uzastopnu proljetnu pobjedu protiv RK «Trsat» rezultatom 37:30. Iako oslabljena nenastupanjem Ilića i Kovačića, naši su zaigrali čvrsto i agresivno, te nisu dopustili domaćinima da ni u jednom trenutku ne pomisle na pobjedu, vodeći tokom cijele utakmice 5-6 razlike, da bi najveća razlika bila u 52 minuti – 34:24.

Trenutno vodeća ekipa lige je nastupila u slijedećem sastavu: Želimir Popović (10 obrana), Marko Tomić, Saša Borotić 12(3), Ivan Bažon, Ivan Božić 4, Vladimir Mušković 5(1), Davor Turković 2, Dean Turković 4(2), Aleksandar Beaković 2,. Robert Habek 8, Tilen Tomšič i Robert Fabac (13 obrana).
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti