Rukomet: u subotu u Velom Joži gostuje Ribola Kaštela

Sport
23.09.2015 10:28
D. Požarić
1
1
1
Porečki premijerligaš u subotu u "Velom Joži" dočekuje Ribolu iz Kaštela (bivša Marina Kaštela), trenutno drugoplasiranu momčad na tablici iza Umaga. Kaštelani su u prvome kolu u gostima savladali Medveščak sa 4 gola razlike, zatim kod kuće Moslavinu sa plus tri, dok su treće kolo u gostima kod Spačve osvojili bod. Zatim su na domaćem parketu sa jednim golom viška pobijedili Buzet, što je daleko više nego su se u klubu nadali uoči prvenstva, kad su si kao konačni cilj zacrtali sredinu tablice. Ipak, do kraja prvenstva ima dosta, a pred Kaštelanima su sada i neki opasniji protivnici.
Priča kluba iz Kaštele ponešto je slična onoj RK Poreča: rade na ciljevima zacrtanim prije dvadesetak godina. Prodor iz nižih liga doveo ih je u najviši rang natjecanja u kojem borave već četiri godine. Posložili su, kažu u klubu, trenersku piramidu u kojoj sa mlađim uzrastima rade provjereni stručnjaci Kajo Tukić, Ante Jureškin i Pero Markov.
Porečani su, podsjetimo, u prvome kolu uzeli bodove u Buzetu, a drugo pauzirali umjesto da igraju sa Đakovom. Potom su na vlastitom parketu sa minus jedan izgubili od Ivanića, baš kao i od Dubrave u gostima u prošlom kolu.
Utakmica počinje u 19:00 sati.
Ostali parovi 5. kola Premijer lige:
  • Ivanić - Dubrava
  • Buzet - Gorica
  • Spačva - Zamet
  • Moslavina - Umag
  • Medveščak - Karlovac
  • Varaždin Đakovo
2
(dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti