Rukomet: RK Poreč - RK Cimos Koper 28:28 (13:10)

Sport
21.03.2009 00:00
D. Požarić
Gruičić i Sever kombiniraju protiv Smolnika i Doborca
Gruičić i Sever kombiniraju protiv Smolnika i Doborca
U ne naročito atraktivnoj trening utakmici porečki su rukometaši sinoć protiv slovenskog prvoligaša i aktualno prvoplasirane momčadi na tablici, koparskog Cimosa, odigrali neriješeno.
Nakon što su tijekom cijele utakmice imali prednost koja je u drugoj polovini drugog poluvremena na trenutak narasla i na 5 zgoditaka (24:19), Porečani su deset sekundi prije kraja utakmice imali zgoditak prednosti i napad. Iz ne pretjerano razumljivih razloga suci su podigli ruke zbog navodnog pasivnog napada, nakon čega je Lovrinović forsirano pucao i promašio, da bi Slovenci iz kontre izjednačili.
Utakmica je bila relativno korektna, sa velikim brojem sedmeraca. Porečani su iskoristili 3 od 4, a Koprani 7 od čak 11 sedmeraca dosuđenih u svoju korist.
Nakon "redovnih" 60 minuta, do kraja treninga su odigrana još dva skraćena poluvremena, kako bi minutažu dobili i mladi igrači, među kojima je priliku vjerojatno najbolje iskoristio mladi vratar Dario Krevatin izazvavši aplauze malobrojne publike obranjenim kontrama i sedmercima, te udarcima iz polja.
Najbolji strijelci su sa po 7 zgoditaka bili Goran Gorenac za Poreč, te Rok Praznik i Alen Blažević , a iskazali su se i vratari obiju ekipa.

RK Poreč - RK CIMOS Koper 28:28 (13:10)

Sportska dvorana na Žatiki, 20. ožujka 2009. u 18:30 sati
Poreč : Gorenac 7, Gruičić 3, Sever 3, Rađaković 3, Perhat, Galijot 2, Lovrinović 5, Banić 2, Mataija 1, Turković 2, Thoss, Rudonjić, Čorić, Radošić, Stevanović i Krevatin
Koper : Vončina, Sarkić, Skoko, Ljubanović, Mirković 5, Praznik 7, Smolnik, Tine Poklar, Doborac 4, Tominec, Neic Poklar, Alen Blažević 7, Konečnik 2, Uroš Rapotec 2, Rok Rapotec, Hribar, Jovičić
Sedmerci : Poreč 3/4, Koper 7/11
Isključenja : Poreč 6 minuta, Koper 12 minuta
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti