Rukomet: Porečani protiv Senjana maestralno!

Sport
20.06.2004 00:00
Izvor: vg/dp
D. Požarić
U četvrtom kolu kvalifikaciskog turnira za popunu druge HRL-zapad susrele su se ekipa Poreča i Senja. U utakmici koja domaćima nije značila ništa jer su već prošlog vikenda osigurali plasman u rang više, imali smo priliku uživati u ljepotici turnira, pa čak možda i najljepšoj službenoj utakmici RK »Poreča» ove godine. Utakmicu prepunu ritma u kojoj je u prvih deset minuta postignuto 15 zgoditaka, bolje su utvorili Senjani.

Porečani kao da su laganije krenuli u utakmicu, vjerovatno rasterećeni svih briga oko ulaska u drugu ligu. Tek u 12. minuti prelaze u vodstvo 9:8 koje do kraja utakmice nisu ispuštali. U furioznom ritmu stiglo se do poluvremena rezultatom 19:17 za Poreč.

Drugi dio donio je čvršću obranu, predvođenu sjajnim Popovićem (21 obrana) tako da su Senjani za dvadeset minuta nastavka postigli svega 6 golova. Nakon najvećeg vodstva 34:24 naši usporavaju što protivnii koriste i dolaze na konačnih 38:31.

Od gostujućih igrača vrijedi spomenuti 7 pogodaka Vedrana Banića inače, igrača RK»Zameta» koji nije mogao sam donijeti prevagu na stranu Senja.

U domaćem sastavu osim već spomenutog Popovića na golu, u napadu su se iskazali Ilić sa 12 i Lisica sa 9 golova, dok su ostali strijelci bili: Borotić 6, Turković Davor 3, te Petrić, Božić, Habek i Dean Turković sa po 2 gola. Osim njih u pobjedi su sudjelovali Tomić, Džoni, Tomšič, Beaković, te golman Fabac koji je za 5 minuta skupio 4 obrane od čega jedan sedmerac.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti