Rukomet: ostvaren san o prvoligaškom statusu

Sport
02.06.2005 00:00
Izvor: vg/Mx/dp
Mx
1
1
Gotovo je! Ono što je prije godinu dana bila vizija rijetkih ljudi našeg grada danas je stvarnost, osigurano je mjesto u prvoj nacionalnoj rukometnoj ligi.

U 4.kolu lige za popunu 1.HRL rukometaši Poreča su na vrućem terenu u Solinu osvojili potreban bod. Obzirom da su Našice pobijedile Zadar +9 golova, ovaj je bod i teoretski dovoljan za ulazak u elitni razred Hrvatskog rukometa.

Sama je utakmica s obje strane obilovala tehničkim greškama. Slabije obrane nisu omogućavale ni jednoj ekipi da se osjetnije rezultatski odvoji. Najveća prednost na jednoj ili drugoj strani bila je +2, a ekipe su se tijekom cijelog susreta izmjenjivale u vodstvu. Posebno vrijedi istaknuti mlade snage naše ekipe, Vedrana Mataiju i Deana Turkovića koji su iskoristili minutažu i zabili svaki po 4 pogotka. Ostali strijelci za naš satav bili su Špehar 5, Božić 4, Ilić1, Lisica 8, Mata 3, Beaković 1, i Sale 3 . Krajnji rezultat 34:34 našoj ekipi osigurava jedno od prva dva mjesta koja vode u prvu ligu a svim ostalim ekipama ostavlja šansu da u posljednja dva kola ostvare isto.
Novi prvoligaši uspjeh su proslavili u Biogradu gdje su smješteni za vrijeme ove mini turneje u kojoj ih još očekuje gostovanje u Zadru a ostatak kluba nazdravio je u konobi Kvartin.
1
2

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti