RK Poreč večeras u 19:30 igra protiv Karlovca i svog bivšeg igrača Šporčića

Sport
28.03.2009 00:00
D. Požarić
1
1
Večeras u 19.30 sportska dvorana "Veli Jože" u Poreču bit će poprište ogleda naših dečki sa ljutim protivnicima iz grada na četiri rijeke, u čijim redovima sada igra i bivši porečki prvotimac Mario Šporčić, koji je jučer za web stranica RK Poreč rekao da u Poreč ekipa dolazi rasterećena nakon izbacivanja "Siscie" iz kupa, ali očekuje tvrdu utakmicu sa Porečanima, naročito nakon što su im u Karlovcu na posljednjem gostovanju oduzeli bod.
" U našoj je ekipi pozitivno ozračje, pošto smo u posljednje 4 utakmice postigli dobre rezultate, a posebno je vrijedna pobjeda u Sisku, gdje smo izbacili domaćina iz hrvatskog kup takmičenja. Tako smo prebrodili krizu koja je nastala nakon što je trener Ivandija dobio otkaz u klubu, ali je sada jedna druga atmosfera; važne su nam domaće pobjede, a uprava nam ne postavlja imperativ rezultata na gostujućem terenu, tako da u Poreč dolazimo rasterećeni. "
Čega se porečani trebaju bojati?
"Karlovac" igra jaku dobru obranu iz koje slijede kontranapadi i to je naše glavno oružje. Primamo malo golova, pa ako domaćina uspijemo limitirati na 24 pogotka, možemo očekivati dobar rezultat. Očekuje nas tvrda utakmica, ekipe su podjednake, vidi se to i po plasmanu, a Porečani su nas i iznenadili osvajanjem boda u Karlovcu" rekao je Mario Šporčić.

Porečanima potrebna podrška sa tribina

Vijest da će na parketu gledati suce Dražena Gladovića i Gorana Volenika , a za zapisničkim stolom nadzornika Veljka Karabaića , porečke ljubitelje rukometa nije naročito oduševila, jer su sva trojica poznata zbog svojih "grijeha" protiv njihovih miljenika. No,  vjeruju kako se uz gromoglasno navijanje može stvoriti prava atmosfera u kojoj je Karlovcu moguće oduzeti oba, u ovom trenutku prijeko potrebna boda.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti