RK Poreč u Hotelu "Hostin" održao redovnu Godišnju skupštinu

Sport
15.04.2005 00:00
Izvor: dp
D. Požarić
1
1
Na skupštini su jednoglasno prihvaćeni izvještaji o ostvarenju programa rada i financijskog plana za prošlu godinu, doneseni su novi a usvojene su i neke promjene Statuta
1
Skupštinu je otvorio predsjednik Skupštine Darko Požarić a zajedno sa njime su članovima kluba informacije o jednogodišnjem radu prenijeli Boris i Feručo Hrast te Aleksandar Benčić.

Skupština je jednoglasno prihvatila izvještaj vodstva kluba a Izvršni odbor je sa 9 članova proširen na 15, što je obrazloženo velikim organizacijskim zahtjevima koji se nalaze pred klubom u sezoni kad se ozbiljno priprema za sudjelovanje u takmičenju među klubovima najvišeg ranga takmičenja u državi.

Rad kluba ocijenjen je vrlo dobrim a riječima (opravdane) samohvale pridružili su se svojim u kratkim obraćanjima i gradonačelnik Josip Pino Maras te Milan Markežić ispred Sportske zajednice grada.

Sredstva potrebna za rad kluba prilično su «podebljana» pa je pred brojčano ekipiranom upravom težak zadatak prikupljanja sredstava kako bi se održao korak sa potrebama koje se nameću.
2
O rezultatima momčadi ne treba posebno pisati: osvojili su toliko puno toga da nema previše smisla opet sve nabrajati, obzirom na to da smo o svim događajima vezanim uz taj klub iscrpno izvještavali.

Požarić je rekao kako je klub postao velik i jak pogon koji je dokazao da okupljanje preko 200 takmičara raznih uzrasta ima itekakvog smisla a nije propustio spomenuti ni stolnotenisače i stolnotenisačice te košarkaše i druge koji su u ovako maloj sredini postigli vrhunske rezultate.

3

Kompletniji izvještaj sa Skupštine ćete za koji dan moći pročitati u novom izdanju naših novina «Parentium».

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti