Repetitor i Fried Brain u Rojcu 25. lipnja

Istra
15.06.2018 08:34
D. Požarić
Repetitor (Foto: D. Rajić)
Repetitor (Foto: D. Rajić)
Nabrijana beogradska garage rock trojka Repetitor nastupit će u dvorištu pulskog Rojca u ponedjeljak, 25. lipnja u 22 sata. Kao predgrupa sat vremena ranije nastupit će pulski band Fried Brain.
Repetitor je bez sumnje jedan od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova s Balkana. Sa svoja dva albuma Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008.) i Dobrodošli na okean (Moonlee Records, 2012.) Repetitor su jednostavno osvajali top-liste, primali odlične kritike, a sa svojim fantastičnim visoko energetskim koncertnim nastupima šire svoju fanovsku bazu. Repetitor imaju iza sebe bezbroj koncerta širom Balkana, par europskih turneja, kao i nastupe na brojnim festivalima a oduševili su i publiku u Kini i Rusiji. U listopadu 2016. Izašao je treći album Gde ćeš (Moonlee Records).
Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. Donose transžanrovske pjesme, izgrađene na energičnom međuodnosu instrumenata i vokala, koji postepeno grade karakterističan kotrljajući zvučni zid i koji gazi sve pred sobom.
Repetitor svakako predstavlja najbolje što može ponuditi suvremena beogradska garage rock scena. Možda je prerano, ali nikako nije pretjerano reći da Repetitor upravo sada postaje dio jednog, još neispisanog poglavlja povijesti rock kulture u regiji.
Pulski band Fried Brain je mladi pulski hardcore četverac koji čini ekipa iz bendova Sabotaža, Red Tape, Kani Bastardi i Scorn. Postavu čine Ivan Smoković - gitara, Vincent Ereš - bubanj, Noel Dellabernardina - bass, Luj Abdelghani – vokal.
Ulaznice po cijeni od 40 kuna moguće je kupiti na dan koncerta na ulazu od 20 sati.
Organizator koncerta je Savez udruga Rojca. Program Ljeto u Dnevnom/Koncerti u dvorištu Rojca financiran je sredstvima Ministarstva kulture, Zaklade Kultura nove i Grada Pule. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti