Redovna Skupština Društva Naša djeca okrunjena jubilejem Ivane Domazet

Lokalno
30.12.2015 10:37
D. Požarić
Redovna Skupština Društva Naša djeca okrunjena jubilejem Ivane Domazet
Redovna Skupština Društva Naša djeca okrunjena jubilejem Ivane Domazet
Ivana Domazet u radionicama DND Poreč već 10 godina djecu uči plesati, a taj je jubilej jednako značajan njoj koliko i Udruzi. Ivanin su angažman, kreativnost u osmišljavanju koreaografija i taktičnost u radu s djecom dali ubrzanje profiliranju DND-a u udrugu koja potiče dječju kreativnost prvenstveno kroz ples.
Po tome je DND Poreč prepoznat u nacionalnim okvirima i u Savezu DND-a Hrvatske. Na desetogodišnjem radu i uspjesima članovi i članice Skupštine DND Poreč zahvalili su Ivani na kraju redovne godišnje skupštine održane 28. 12. u prostoru Udruge, a Ivana je, tronuta, uzvratila zahvalom DND-u na pruženoj prilici da radi ono što najviše voli i to s djecom na koju može prenijeti ljubav prema plesu i naučiti ih kako kroz ples izraziti emocije i stanja.
Na posljednjem ovogodišnjem zasijedanju trebalo je donijeti odluke propisane Zakonom o udrugama, odnosno Zakonom o finacijskom poslovanju udruga, prvenstveno financijski plan i plan rada za sljedeću godinu. Odluke su donijete jednoglasno, financijski plan je na razini ovogodišnjeg ostvarenja, a u planu rada poseban je naglasak na činjenici da DND Poreč 2016. godine navršava 20 godina, pa će svi programi biti u tom znaku. Najsvečanije će biti u studenom, kada se navršava 20 godina rada, a poklapa se to i s Međunarodnim danom dječjih prava.
DND Poreč korisnik je trogodišnje institucionalne potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, a ugovor o financiranju za sljedeću, drugu po redu godinu već je potpisan. (DND/dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti