Redovna izborna Skupština Istarskog speleološkog saveza

Istra
18.02.2013 17:27
B.Ž.
1
1
U petak 15. veljače u Puli je održana 1. redovna izborna Skupština Istarskog speleološkog saveza. Skupštini koja se održala u prostorijama Speleološke udruge "Pula" prisustvovalo je 30-ak speleologa iz 6 udruga članica: SD "Buje" iz Buja, SD "Ćićarija" iz Buzeta, SK "Had" iz Vrsara, SD "Istra" iz Pazina, SD "Proteus" iz Poreča i SU "Pula" iz Pule.
Nakon podnošenja izvješća o radu tijela saveza u 2012. godini i zatim njihovog razrješenja, glasanjem su izabrani predstavnici udruga članica na novi mandat od 4 godine. Za predsjednika je izabran Alen Hlaj (SD "Buje"), za dopredsjednika Antonio Ciceran (SK "Had") i za tajnika Matej Mirkac (SU "Pula"). Za članove upravnog odbora izabrani su: Petar Matika (SD "Istra"), Saša Pavletić (SD "Ćićarija"), Nenad Puškarić (SD "Proteus") i Alen Žužić (SD "Proteus"), a članovi nadzornog odbora su: Mladen Jekić (SD "Istra"), Davor Šuperina (SD "Ćićarija") i Zoran Ziraldo (SD "Buje").
Usvojen je Plan rada za 2013. godinu, a neke od najvažnijih aktivnosti su: Tečaj digitalne kartografije i uporabe GPS-a koji će se za članove ISS-a održati početkom ožujka, Tečaj fotografiranja u podzemlju koji je planiran sredinom travnja i Tečaj samospašavanja koji će se održati u listopadu.
Skupštini su prisustvovali gđa. Nirvana Ukušić, pročelnica Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Pazin i g. Vladimir Rojnić, predsjednik Istarskog planinarskog saveza. G. Rojnić je zaželio novom rukovodstvu puno uspjeha u radu i izrazio želju za intenzivnijom suradnjom između ISS-a i IPS-a, a gđa. Ukušić pohvalila je dosadašnju suradnju ISS-a i Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Područnog ureda Pazin.
Završetkom formalnog dijela Skupštine uslijedila je zakuska i druženje speleologa do jutarnjih sati.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti