Red Karpet - akcija s 3. kata u Rojcu u subotu, 26. siječnja

Istra
23.01.2013 21:00
D. Požarić
1
1
1
26. siječnja na 3. katu pulskog Društvenog centra Rojc dogodit će se multimedijalna manifestacija Red Karpet - akcija s 3. kata u organizaciji udruga TOFA i Grismo iz Pule.
Događanje započinje u 21 sat modnom revijom hrvatskih dizajnera koji će se predstaviti svojim krpicama, torbama i kišobranima. Ovom prilikom samo za vas kreiraju: Ana Kujundžić (ST), Tajči Čekada (RI), Marina Štembergar (PU), Uroš Raguž (PU), Kristina Nefat (PU), Jana Raguž (PU) i Ivana Slaviček (PU)
Budući da se radi o Akciji s 3. kata Rojca, u dizajnerskim kreacijama prošetat će i plesati članovi udruga i plesnih studia AB original i Sense & Dance, dok će za glazbenu podlogu i voditeljsku ulogu biti zaduženi DJ D'pimp (udruga Armazonex) i DJ Shadow MC (udruga U.P.U.K.).
Osim mode, glazbe i plesa, RED KARPET ima još jednog asa u rukavu - performans koji je osmislila multimedijalna umjetnica Jelena Germuth iz Rijeke pod nazivom "Što smo učinili Maiko". Performeri su, osim autorice, Barbara Babačić (RI) i Zoran Stajdohar Zof (RI).
Nakon zabave s 3. događanje se "seli" na 2. kat Društvenog centra Rojc, gdje će od 22 sata u prostorijama Udruge Marsova soba biti postavljena izložba fotografija: "Što smo učinili Maiko", autora Tajči Čekada i Tomislav Nakić Alfirević te "AMF", autorice Tajči Čekada.
Za odličnu glazbu i nastavak zabave svih prisutnih pobrinut će se DJ RIO.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti