Raspisan 10. Natječaj amaterskog filma "doFuraj svoj film!"

Kultura
04.04.2013 13:49
B.Ž.
1
1
„doFuraj svoj film!“ - natječaj je kratkog amaterskog filma koji se desetu godinu zaredom odvija kao jedan od popratnih programa Festivala igranog filma u Puli. Natječaj je otvoren do 7. lipnja 2013. godine, a prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 60. festivala igranog filma u Puli koji se održava od 13. do 27. srpnja 2013. godine.
Na natječaj se mogu prijaviti autori sa svojim filmovima u trajanju do 1 minute. Film može i ne mora biti montiran, a jedan autor može sudjelovati s najviše dva filmska uratka.
Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se u sljedećim kategorijama:
  • najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija (odluku donosi žiri sastavljen od strane organizatora),
  • najbolji film po glasovima publike (odluku donose posjetitelji online glasovanjem na www.pulafilmfestival.hr i www.max.tportal.hr od 21. lipnja do 21. srpnja).
Vrijedna nagrada za najbolji film po odluci stručnog žirija, koju dodjeljuje Hrvatski Telekom kao partner Festivala, uručit će se na Svečanoj dodjeli nagrada u Areni, 27. srpnja 2013. Festival će pobjednika i pratnju ugostiti u Puli od 25. do 28. srpnja.
Svetlana Barać, voditeljica programa „doFuraj svoj film“ uz poziv navodi: „Na ovogodišnjem, desetom „doFuraj“, kao i svake godine, otvorenih srca očekujemo zanimljive radove, različite pristupe, nove filmske priče a nadamo se i neke nove filmske početke.“
Prošlogodišnji pobjednik po glasovanju žirija, film Instant panic autorice Vlaste Meštrović možete pogledati na MAXzoni Tportala.
Sve ostale potrebne informacije u svezi sudjelovanja nalaze se na internetskoj stranici www.pulafilmfestival.hr u dijelu popratnih programa.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti